De sporthal Lestijden Wedstrijdzaken Lid worden

Cleton Sports


Iedereen die goed wil leren springen kan bij ons terecht.Tom Cleton
Vereniging CletonSports bestaat sinds 1 januari 1996, daarvoor zaten wij onder meerdere gymnastiekvereningingen. De afdeling springen bestaat sinds 29 oktober 1959 en kan beschouwd worden als een van de meest succesvolle afdeling op het turngebied. CletonSports heeft zich helemaal gespecialiseerd in deze afdeling. Onder deze afdeling verstaan wij: Trampoline-, Minitramp- , Dubbelminitramp- en Tumblingspringen. CletonSports heeft in al die jaren al heel wat nationale en internationale titels behaald en ook nu behoren we nog steeds tot de top. Iedereen die goed wil leren springen kan bij ons terecht.

In onze hal zijn meerdere Wedstrijd Trampolines waaronder een 4×4 wedstrijdtrampoline én een ultimate dubbelminitrampoline. Verder hebben we een minitramp en een airtumblingbaan. Daarnaast kunnen we gebruik maken van longes om verschillende moeilijke sprongen aan te leren.

Je leert er doorzetten en op eigen kracht vertrouwen en je angst overwinnenTom Cleton
Trampolinespringen is heel erg leuk maar je moet je wel realiseren dat het niet eenvoudig is. Er wordt een volledige inzet van je verlangd om zoveel mogelijk te leren en doorzetten is van groot belang. Trampolinespringen is pedagogisch gezien een van de beste sporten die er is. Je leert er doorzetten en op eigen kracht vertrouwen en je angst overwinnen. En wij hebben ervaren dat onze leerlingen na een jaar merkbaar vooruitgingen qua leren op school, sociaal gedrag, doorzettingsvermogen en algemene ontwikkelingen.

trampoline

trampoline trampoline trampoline trampoline trampoline trampoline